Ombygning


Når der skal foretages ombygning af huset, er det vigtigt, at en erfaren tømrer/snedker udfører ombygningen, så du sikrer dig et resultat, der holder i mange år frem. Vores fag kræver omfattende knowhow om alt fra materialer til teknik og æstetisk finish, og den knowhow om ombygning finder du hos Byggeringen.dk.

 

Ombygninger til private i Herlev og på Sjælland

Vi har speciale inden for ombygninger til private, men har gennem tiden også udført mange forskellige ombygningsprojekter for erhverv og offentlige instanser. Vi tager gerne totalentreprisen på ombygningen, hvor vi tager vores dygtige samarbejdspartnere med på opgaven og sørger for alt gennem hele processen med ombygning.

 

Vi arbejder med både hænder og sjæl, hvilket betyder, at vi kræser om alle detaljer og lægger lige så meget arbejdskraft i ombygning, som var det hjemme hos os selv. Vi elsker udfordringer og har gennem tiden udført mange specialopgaver inden for ombygning, som har stillet store krav til kreativitet.

 

Personlig dialog

Hos Byggeringen.dk ved vi, at det er en tillidssag at lukke håndværkere ind i sit hjem, og derfor lægger vi stor vægt på den personlige dialog under ombygning fra start til slut. Vi arbejder med respekt for dit hjem og din tid, og vi sørger altid for at rydde op efter os og ombygningen.

 

Kontakt os på telefon 40 46 84 01 for at høre mere om ombygning.

 

Se nogle af vores referencer her
Til forsiden
BESTIL GRATIS VINDUESTJEK & OPMÅLING
Følg os på facebook

nyhed

Byggeringen.dk ApS // Våbenstedvej 17 // 2730 Herlev // Tlf.: 40 46 84 01 // CVR: 28112769 // E-mail: sa@byggeringen.dk