Tilbygning


 

Skal huset udvides med en vinterhave, en ny førstesal, et nyt kontor eller anden tilbygning? Har skolen eller kontoret brug for flere kvadratmeter? Hos Byggeringen.dk klarer vi både store og små opgaver for private, erhverv og offentlige instanser – lige fra skillevægge til store renoveringsprojekter.

 

Tilbygning i Herlev og omegn

Alle opgaver udføres med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov, og derfor sørger vi altid for at starte hele projektet med en grundig dialog, hvor vi får afdækket dine præferencer. Det er med til at sikre en løsning, som lever op til dine forventninger til din tilbygning.

 

Kreative tilbygninger

Skal tilbygningen have et helt specielt look, er vi det oplagte valg. Vi har stor ekspertise inden for kreative løsninger, hvor resultatet får en unik finish i tråd med den stil, du ønsker. Mulighederne er mange, og vi står altid til rådighed med kyndig vejledning inden for tilbygning.

 

Vi sørger naturligvis også gerne for papirarbejdet i forbindelse med byggetilladelse, ligesom vi kan tage totalentreprisen på projektet, så du selv slipper for at finde alle relevante faggrupper, at koordinere mv.

 

Kontakt os på telefon 40 46 84 01 for at høre mere om tilbygning, og hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

 

Se nogle af vores referencer her
Til forsiden
BESTIL GRATIS VINDUESTJEK & OPMÅLING
Følg os på facebook

nyhed

Byggeringen.dk ApS // Våbenstedvej 17 // 2730 Herlev // Tlf.: 40 46 84 01 // CVR: 28112769 // E-mail: sa@byggeringen.dk