Støjdæmpning hos uddannet akustikfagmand

Der er mange forskellige ting, der spiller ind, når det drejer sig om velværen i en bygning eller en bolig. Håndværket og den æstetiske finish skal selvfølgelig være i orden, men akustikken spiller også en vigtig rolle.

Få den mest optimale lyd i din bolig

Hos Byggeringen er vi uddannet akustikfagmand og kan dermed tilbyde professionel rådgivning inden for støjdæmpning og akustik, så du får den bedst mulige og mest behagelige lyd i boligen.

Vi er beliggende i Herlev, men kører blandt andet også ud til kunder i Roskilde, Gentofte og hele Storkøbenhavn.​

Vi har mere end 40 års erfaring inden for tømrer- og snedkerarbejde, og vi kan derudover, foruden at tilbyde rådgivning, også udføre selve arbejdet i forbindelse med lydisolering og støjdæmpning.

Kontakt os og få en pris på støjdæmpning

Vi kommer gerne ud og ser på forholdene, så vi kan vurdere, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med lyddæmpning. Du kan med fordel kontakte os ved at ringe på telefon 40 46 84 01, men du er også meget velkommen til at skrive til vores e-mail sa@byggeringen.dk, hvis du foretrækker det.

Få et godt tilbud på støjdæmpning​

Udfyld nedenstående formular med en beskrivelse af den opgave du ønsker tilbud på. Vi bestræber os på at vende tilbage hurtigst muligt!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Byggeringen.dk

​på Facebook

Følg os og få større indblik i din tømrers hverdag, se gode tilbud og meget mere.

Firma​

​Byggeringen.dk ApS

CVR: 28112769

Kontakt

Telefon: 40 46 84 01

E-mail: sa@byggeringen.dk