Tilbygning og ombygning af eksperter i kreative løsninger

Skal huset udvides med en vinterhave, en ny førstesal, et nyt kontor eller anden tilbygning? Har skolen eller kontoret brug for flere kvadratmeter?                                                                                     Hos Byggeringen klarer vi både store og små opgaver for private, erhverv og offentlige instanser i blandt andet Herlev, Gentofte og Roskilde – lige fra skillevægge til store renoveringsprojekter.

Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov

Alle opgaver udføres med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov, og derfor sørger vi altid for at starte hele projektet med en grundig dialog, hvor vi får afdækket dine præferencer. Det er med til at sikre en løsning, som lever op til dine forventninger til din tilbygning.

Skal tilbygningen have et helt specielt look, er vi det oplagte valg. Vi har stor ekspertise inden for kreative løsninger, hvor resultatet får en unik finish i tråd med den stil, du ønsker. 

Mulighederne er mange, og vi står altid til rådighed med kyndig vejledning inden for både tilbygning og ombygning.​

Vi sørger naturligvis også gerne for papirarbejdet i forbindelse med byggetilladelse, ligesom vi kan tage totalentreprisen på projektet, så du selv slipper for at finde alle relevante faggrupper, at koordinere med videre.

Kontakt os og få en pris på din tilbygning

Kontakt os på telefon 40 46 84 01 eller e-mail sa@byggeringen.dk for at få en pris på din kommende til- eller ombygning og for at høre, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Få et godt tilbud på tilbygning​

Udfyld nedenstående formular med en beskrivelse af den opgave du ønsker tilbud på. Vi bestræber os på at vende tilbage hurtigst muligt!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Byggeringen.dk

​på Facebook

Følg os og få større indblik i din tømrers hverdag, se gode tilbud og meget mere.

Firma​

​Byggeringen.dk ApS

CVR: 28112769

Kontakt

Telefon: 40 46 84 01

E-mail: sa@byggeringen.dk