Udskiftning af vinduer fra anerkendte leverandører

Mange boliger er udstyret med utætte vinduer, som giver anledning til sygdom og høje varmeregninger. En udskiftning af vinduer i boligen, på kontoret eller i institutionen kan derfor have stor betydning for både indeklima og økonomi.

Vi varetager alle vinduesopgaver

Hos Byggeringen klarer vi alle opgaver inden for vinduer for kunder i blandt andet Roskilde, Herlev, Gentofte og resten af Storkøbenhavn. Vi udfører alt lige fra montering af vinduer til reparation og vinduesudskiftning samt indbruds- og børnesikring. Vi leverer naturligvis på mål efter dine ønsker.

Ved udskiftning af vinduer anvender vi kun de bedste produkter fra de mest anerkendte leverandører på markedet, så du altid kan være sikker på en løsning, der holder, og som ser pæn ud.

Vi er desuden VELUX dagslysrådgiver.

Vi har fokus på din tilfredshed

Kvalitet, overholdelse af alle aftaler og levering til tiden er nøgleord hos os, når det gælder montering og udskiftning af vinduer, og det tror vi, er en af grundene til, at vores kunder ofte vælger os igen. Din tilfredshed er altafgørende, og derfor strækker vi os gerne langt for at leve op til dine ønsker og behov.

​Få et gratis tilbud på montering og udskiftning af vinduer

Lad Byggeringen klare din udskiftning af vinduer, hvis du vil være sikker på et solidt resultat, eller pris på din opgave.

Kontakt os på telefon 40 46 84 01 eller skriv til vores e-mail sa@byggeringen.dk for et uforpligtende tilbud på din opgave.

Få et godt tilbud på montering af vinduer​

Udfyld nedenstående formular med en beskrivelse af den opgave du ønsker tilbud på. Vi bestræber os på at vende tilbage hurtigst muligt!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Byggeringen.dk

​på Facebook

Følg os og få større indblik i din tømrers hverdag, se gode tilbud og meget mere.

Firma​

​Byggeringen.dk ApS

CVR: 28112769

Kontakt

Telefon: 40 46 84 01

E-mail: sa@byggeringen.dk